rivalstvo

Messi otvoreno progovorio o Ronaldu, ovom je izjavom iznenadio sve

messi
Getty
30.03.2019.
u 13:26

'Svima je jasno da su Juventusove šanse s Cristianom Ronaldom u momčadi još i veće. Iskreno, nadam se da ćemo se sresti u finalu Lige prvaka, a onda - kako bude.', rekao je Messi

Leo Messi oporavlja se od ozljede prepona, a za to je vrijeme malo pažnje posvetio medijima. Pričao je Argentinac o Barceloni, reprezentaciji, Ligi prvaka, a nije mogao ne dotaknuti se i svog velikog rivala Cristiana Ronalda. Realno, Messi baš i nije često komentirao Portugalca, ali sad se 'otvorio'...

'Jako cijenim Juventus koji je jedan od legitimnih kandidata za osvajanje Lige prvaka', kazao je u 'opreznom' uvodu Leo Messi i onda nastavio:

'Svima je jasno da su Juventusove šanse s Cristianom Ronaldom u momčadi još i veće. Iskreno, nadam se da ćemo se sresti u finalu Lige prvaka, a onda - kako bude.'

Bio bi sjajni finale, još jednom Ronaldo na Messija. I da, čudno je, ali čini se kako Argentincu nedostaje CR7. Barem u dvobojima u španjolskom prvenstvu, prenosi Tportal.hr. 

'Bilo je lijepo dok je bio u Primeri. Jasno, prvenstveno zbog prestiža i zbog svega što je dao našoj ligi. Ah, da, bilo bi lijepo i da se vrati', ispalio je Leo Messi izravan poziv Ronaldu.

A koji su to igrači koji ovog trenutka po Messiju obilježavaju europski nogomet?

'Neymar, Suarez, Mbappe, Hazard… Bilo tko od njih može biti najbolji igrač svijeta', kazao je Messi, a na konstataciju da je 'zaboravio' Ronalda uslijedio je konkretan odgovor:

'Ronalda sam 'poštedio' u tom odabiru jer mislim da je igrački na istoj razini kao i ja.'

Shvatite ovo kako želite, ali dojam je da Messi sebe i Ronalda vidi ipak stepenicu iznad svih. Realno, u pravu je...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije