Nevjerojatne brojke:

Messi najveći pehist u Europi, Falcao najubojitiji, Ronaldo - najgori strijelac!

17.10.2017.
u 17:04

Lionel Messi postigao je, gledajući prvenstvene pogotke u ligama petice, već 11 golova.

Ništa čudno za njega, niti je vodeći strijelac liga petice. Ali je - najveći pehist! Naime, na tih 11 pogodaka čak je sedam puta pogodio vratnicu ili gredu!

Vodeći strijelci u ligama petice su Falcao s 12, Messi i Immobile sa po 11, Dybala i Aubameyang sa po deset, Icardi i Lewandowski s po devet i Cavani s osam golova, piše Goal.

A osim Messija, najviše su okvir gola pogađali Aubameyang i Kane po pet puta, te Cavani i Džeko po triput.

Od igrača koji su zabili više od dva gola, najbolji postotak realizacije imaju Fellaini i Meunier - po 75 posto (tri gola iz četiri udarca), a Radamel Falcao ima gotovo nestvarnih 63,16 posto! Zabio je 12 pogodaka iz svega 19 udaraca na gol, od čega je 13 išlo u okvir! 

S visokim postotkom realizacije ističu se i Hoffenheimov Uth (pet golova iz devet udaraca, šest u okvir), Simone Zaza (sedam golova iz 14 udaraca, devet u okvir), Morata (šest golova iz 13 udaraca, osam u okvir), Icardi...

Neymar je postigao šest pogodaka iz 17 udaraca (13 u okvir), a puno je lošiji Mbappe: dva gola iz 15 udaraca (deset u okvir).

Lukaku je za sedam pogodaka potrošio 24 udarca (16 u okvir), Džeko za sedam golova 33 udarca (18 u okvir), Kane za šest golova 34 udarca (19 u okvir)..., a najgori strijelac ove sezone u ligama petice je - Cristiano Ronaldo!

Odnosno, od igrača koji su zabili gol, njemu je za to trebalo najviše udaraca - čak 23, od čega je samo sedam išlo u okvir. Dakle, Cristiano ima realizaciju samo 4,35 posto. Zanimljivo, isti učinak ima i Bolognin Verdi.

Realov je BBC trojac ove sezone u La Ligi zakazao, Ronaldo, Benzerma i Bale kombinirano imaju četiri gola iz 46 udaraca! Marco Asensio zabio je dva iz 15 udaraca...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?