klauzula u ugovoru

Messi može otići iz Barcelone i besplatno, ali pod jednim uvjetom

14.10.2018.
u 14:42

Messi navodno ima klauzulu u ugovoru prema kojoj na kraju sljedeće sezone može otići iz Barcelone bez odštete, ali to vrijedi samo ako se odluči prijeći u 'neelitne klubove'

Lionel Messi (31) potpisao je novi ugovor s Barcelonom tek prošle godine, a u klubu već planiraju novo produljenje.

Barca želi s jednim od najboljih nogometaša u povijesti produljiti ugovor na barem još jednu sezonu, ako ne i dvije, piše Mundo Deportivo.

Messijev trenutačni ugovor traje do kraja sezone 2020./21. kada će Argentinac već imati 34 godine. Ako pak Barca uspije u svom naumu, ugovor će biti valjan do lipnja 2023. Plan im je ponuditi mu novi ugovor na kraju ljeta 2019., prenosi Goal.

Mundo Deportivo prenosi i kako Messi ima klauzulu u ugovoru prema kojoj na kraju sljedeće sezone može otići iz Barcelone bez odštete, ali to vrijedi samo ako se odluči prijeći u 'neelitne klubove', kao što je Xavi otišao u Katar ili Iniesta u Japan.

Ako neki od europskih velikana poželi Messija u svojim redovima, prema aktualnom ugovoru morat će platiti 700 milijuna eura i aktivirati odštetnu klauzulu.

Mundo prenosi i kako Messi ima klauzulu u ugovoru prema kojoj na kraju sljedeće sezone može otići bez odštete, ali to vrijedi samo ako se odluči prijeći u 'neelitne klubove', kao što je Xavi otišao u Katar ili Iniesta u Japan.
Ako neki od europskih velikana poželi Messija u svojim redovima, prema aktualnom ugovoru morat će platiti 700 milijuna eura i aktivirati odštetnu klauzulu.

Katalosnki Sport, pak, piše kako se Ernesto Valverde nećka hoće li prihvatiti novi ugovor s Barcelonom!?

Valverde se osjeća usamljeno jer ranije mu je sportski direktor Robert Fernández čuvao leđa. A i još od poraza od Rome ne osjeća, tvrdi Sport, podršku uprave.

S druge strane odnos s igračima mu je odličan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?