ove sezone stigao je u pariz

Messi još nije zabio u francuskoj ligi. Henry tvrdi: Izoliran je od momčadi

26.10.2021.
u 18:54

Legendarni napadač Arsenala i Francuske Thierry Henry komentirao je zvijezdu PSG-a Lionela Messija, navodeći da je izoliran od ekipe.

“Izoliran je u PSG-u, nije toliko na lopti, sve manje prima loptu. Ne bih rekao da je tužan već da je izoliran”, rekao je Francuz.

“Uočljivo je da ima problema na desnoj strani. U sredini terena može uspostaviti tempo. Moraju naći način da Mbappe, Neymar i Messi igraju zajedno”, dodao je Henry.

Bivši nogometaš smatra da Messi ne može napraviti razliku kada igra na desnoj strani. Henry je igrao tri godine uz Messija u Barceloni, u razdoblju od 2007. do 2010. godine. Ističe da trenutni tim PSG-a pripada mladom Kylianu Mbappeu, ali tvrdi da bi se trebalo igrati okomitije na Messija.

Podsjetimo, Messi je ove sezone došao u Pariz, no još uvijek se nije upisao u strijelce u francuskoj ligi nakon četiri odigrana susreta. U Ligi prvaka je zabio tri pogotka u dresu pariške momčadi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?