barcelona

Mesija sati dijele od potpisa za novi klub: Je li Laporta namjerno minirao pregovore

06.08.2021.
u 10:54

Takva bomba odavno nije pogodila svijet nogometa. Pa ni kada je Cristiano Ronaldo odlazio iz Reala u Juventus planeta se nije tako ljuljala kao sinoć kada je objavljeno da Lionel Messi definitivno odlazi iz Barcelone.

 

Samo dva odgovora

I cijeli nogometni svijet je sada u stanju iščekivanja u tišini. Gdje će Messi? Logično su se nametala samo dva odgovora: Ili Manchester city, kod Pepa Guardiola ili Paris Saint-Germain, koji može financijski da mu pruži sve što traži.

Danas je Pariz na nogama od informacije koja je zaparala nebo: Messi je satima u intenzivnim razgovorima sa svima iz Paris Saint-Germain, od čelnika kluba, preko trenera Poketina do Neymara, bivšeg suigrača i velikog prijatelja. Kako pišu španjolski mediji, sve ide u tom pravcu da je pitanje sata kada će bijeli dim sa Parka Prinčeva krenuti u atmosferu.

Svjesni su u taboru Svetaca da je ovo šansa kakva se ukazuje jednom u ove dvije decenije, jer Messi nikada nije bio ni blizu odlaska iz Barcelone, a sada je ostao sam na pučini. Sanjaju noćima u Parizu Ušati pehar, prozivaju ih da su jedna od malobrojnih europskih metropola koja nikada nije vidjela uživo trofej Lige prvaka. Ako neko može PSG da primakne ostvarenju tog sna, onda je to Messi. I zato su se od sinić „polomili“ u pariškom klubu da pretresu sve svoje mogućnosti i da ih iznesu na sto argentinskom nogometnom geniju.

 

Namjerno minirani pregovori

Još malo novih informacija koje su objavili Španjolci: Predsjednik Barcelone Joan Laporta kao da je namjerno minirao pregovore sa Messijem. Prva zvijezda kluba je prvobitno pristala da joj se smanji plaća za 50 posto. A, onda je jučer dobio novi ultimatum sa Nou Kampa: Mora da se odrekne dodatnih 30 posto zarade!

Bila je to kap koja je prelila čašu. Vukla je za nos Messija prethodna garnitura na čelu Barcelone, a evo nastavila je i ova, koja je izbore dobila sa pričom da će Lionel sigurno ostati. Nije trebalo mnogo Laporti da pojede svoje riječi.

Leo Messi u dresu Pari Sen Žermena – neočekivani najlepši san za navijače francuskog kluba i scena iz najgorih košmara za fanove Barcelone. Ali, izgleda da će se pretočiti u javu...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?