Nevjerojatne cifre

McGregoru borbe nisu potrebne, od prodaje svog viskija zarađuje čak 300 puta više

14.06.2020.
u 14:19

Irski MMA borac Conor McGregor otišao je u mirovinu već treći put u posljednje četiri godine, a financijski je osiguran do kraja života jer je izgradio viski-carstvo koje mu donosi više od svih borbi u karijeri.

McGregor je najviše vremena proveo u UFC-u, ali više je zaradio u samo jednoj noći 2017. kada je debitirao u boksačkom ringu protiv Floyda Mayweathera.

Od te borbe je, prema njegovim riječima, zaradio gotovo 90 milijuna eura, a najisplativiji potez ipak je napravio prije dvije godine kada je pokrenuo proizvodnju viskija Proper No. 12. 

Samo u prvoj godini poslovanja kompanija je zaradila više od 830 milijuna eura. Ako znamo da je u UFC-u zarađivao oko 3 milijuna eura po borbi, onda od viski biznisa zarađuje gotovo 300 puta više.

U prvih šest mjeseci u Americi prodano je čak 2,4 milijuna boca viskija, a vrijedi istaknuti da McGregor dobro i zarađuje od mode.

Naime, majice, kape i odijela koja izbacuje donose mu profit od više od 60 milijuna dolara godišnje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije