UFC

McGregor nahvalio Hollowayja: “Odgojio sam tog mladog sina”

04.10.2017.
u 12:30

Conor McGregor je i dalje u Glasgowu gdje se odlično zabavlja, ali i gdje odrađuje svojevrsnu promotivnu turneju prije nego što odluči u kojem pravcu želi krenuti nakon boksačkog meča protiv Floyda Mayweathera i zarađenih 100-tinjak milijuna dolara, piše Fight Site.

Pa je tako u posljednjem intervjuu nahvalio Maxa Hollowayja, UFC prvaka koji je upravo nakon poraza u međusobnom dvoboju nanizao 11 pobjeda u nizu i osvojio titulu u perolakoj kategoriji. Nešto što se rijetko viđa od “Notoriousa”…

“Odgojio sam tog mladog sina”, rekao je na početku McGregor koji je s Hollowayjem ukrstio rukavice sada već davne 2014. godine. Bio je to tek drugi ulazak u Octagon za irsku senzaciju koja je u tom meču slavila na bodove.

“Ali nisam ljut na njega. Odradio je sjajan posao. Popeo se visoko, ciljao je taj pojas prvaka. Gledaš neke borbe, gledaš publiku, gledam ga kako ulazi u te mečeve pobjeđivao ili gubio, gledam kako se nosi s uspjehom…”, nastavio je McGregor.

“Izgubio je od mene i dobro je to prihvatio, zadržao je stabilnost u glavi. Isto se dogodilo i s Poirierom, on je još jedan momak kojeg sam porazio, a koji je nakon toga uspio ostati stabilan u glavi. Alvarez također. I on je dobro prihvatio poraz. Moraš to primiti u bradu i izdržati. Nekada ćeš pobjeđivati, nekada ćeš gubiti. Moraš se vratiti u sedlo, prouči malo gdje si promašio, popravi što se može popraviti, ispravi te greške i odi naprijed”, dodaje UFC prvak.

McGregor je očito nanjušio mogući meč protiv Maxa Hollowayja. Ukoliko naravno aktualni prvak preskoči Edgara u svojoj prvoj obrani na UFC-u 218.

“To sam i ja učinio. To sam vidio da i Holloway radi. Uspio je ujediniti pojaseve protiv Alda, iako sam ih obojicu pobijedio. Gledajte, nije niti meni ovo lako gledati… Ako se Max želi popesti u višu kategoriju, možda… Vidjet ćemo. To je još jedna opcija, ali ako vidite sve opcije na stolu, ta je vrlo nisko na ljestici”, zaključio je McGregor iz Škotske.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije