PROMIJENIO PRIČU

Mayweather: Za meč s Conorom pripremao sam se tri tjedna i svaki dan opijao

25.09.2017.
u 17:45

"Da sam ga razvalio u prvoj rundi, opet bi prigovarali. Da smo meč pustili malo duže nego što je trebalo, opet bi prigovarali"

Kako protječe vrijeme od dvoboja koji se održao 26. kolovoza u Las Vegasu, tako Floyd Mayweather sve više i više veliča svoju pobjedu protiv UFC šampiona Conora Mcgregora. U razgovoru za “Hollywood Unblocked” ponovno umirovljeni boksač je komentirao i sam kraj dvoboja, odnosno prekid koji je po nekima bio kontroverzan, odnosno preuranjen, piše Fight Site.

Mayweather se ne slaže s tim jer smatra da bi nastavak meča bio opasan po zdravlje UFC borca.

“On ima karijeru, znate što hoću reći. I dalje je mlad. A boks može biti vrlo opasan. Morate misliti na te borce, na zdravlje. Čak i moj ujak Roger. Evo prije ovog razgovora su me zvali. Jednostavno odluta, ne zna gdje ide. Nitko ga ne može naći. Na kraju završi u bolnici. Oštećenje mozga se događa. Oštećenje mozga je stvarno”, objašnjava Mayweather.

Iako je tijekom promotivne kampanje tvrdio da dvoboj protiv UFC prvaka shvaća maksimalno ozbiljno, sada je promijenio priču. Javno govori da je jedva trenirao, a da je pritom “partijao” po svojim klubovima.

“Čekajte malo. Ovo je kvaka 22. Da sam ga razvalio u prvoj rundi, opet bi prigovarali. Da smo meč pustili malo duže nego što je trebalo, opet bi prigovarali. Tako da nije bitno što ja radim, ljudi će uvijek prigovarati. Da sam dopustio da meč ode do odluke, opet bi kritizirali.”

“Još jednom, oni njemu aplaudiraju, ne meni. Nitko ne čestita meni. Ja sam taj koji ima 40 godina, koji je bio u mirovini dvije godine. On ima 28, aktivan je. Ja sam u penziji. Viši je i veći. Možda nije snažniji, ali ima duži raspon ruku. Viši je. Puno je veći. Mlađi je. Mladost je na njegovoj strani. Samo govorim da je na papiru on trebao pobijediti. Za mene… ja sam bio potpuno izvan forme, samo sam trenira vjerojatno tri tjedna. I uz to sam svake noći bio vani i partijao sam”, zaključuje Mayweather.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije