NA TRGU U TORINU

Maskirani Ronaldo s prolaznicima igrao nogomet, a onda je nastala gužva

21.09.2019.
u 15:00

No njegova šetnja torinskim ulicama sigurno ne bi bila jednostavna da se nije maskirao

Cristiano Ronaldo voli izazove,  pa je tako iskoristio slobodan trenutak kako bi malo prošetao Torinom i na jednom trgu zaigra nogomet s prolaznicima.

No njegova šetnja torinskim ulicama sigurno ne bi bila jednostavna da se nije maskirao. Juventusova zvijezda s perikom na glavi, bradom i naočalama na nosu nije privlačila pozornost.

 

 

Kada je stigao na trg iz torbe je izvadio loptu, ali njegovi potezi nisu odavali njegovo nogometno znanje sve do trenutka kada je iz boce popio 'čudesni napitak'.

Tada je krenuo sa svojim majstorijama i svima je postalo jasno kako se radi o pravom znalcu. Nije im trebalo puno vremena kako bi shvatili da se iza maske krije Cristiano Ronaldo i tada je u trenutku nastala gužva.

Situacija je postajala sve ozbiljnija pa je Portugalac morao 'pobjeći' na sigurno. Ušao je kombi sa zatamnjenim staklima i ostavio fanove na trgu koji su imali jedinstvenu priliku biti tako blizu jedne nogometne zvijezde.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije