KAOS U GENOI

Marko Pjaca zaražen koronavirusom, njegov klub nema 13 zdravih igrača!

EXPA/Pixsell
30.09.2020.
u 21:55

Genoa je zatražila odgodu utakmice protiv Torina, jer nema na raspolaganju 13 zdravih igrača.

Hrvatski nogometni reprezentativac Marko Pjaca jedan je od 15 članova Genoe koji je obolio od koronavirusa, potvrdio je klub na svojoj internetskoj stranici.

Genoa je u utorak objavila kako je 14 njezinih članova, od toga 10 igrača, zaraženo koronavirusom, a neki od njih su igrali u nedjelju u 0-6 gostujućem porazu od Napolija.

Danas je pozitivan nalazi dobio još jedan igrač. Među zaraženima je i Marko Pjaca, te Francesco Cassata, Lukas Lerager, Federico Marchetti, Filippo Melegoni, Luca Pellegrini, Mattia Perin, Ivan Radovanović, Lasse Schöne i Davide Zappacosta, javlja Hina.

Tijekom dana doznalo se kako pozitivan test ima i Valon Behrami. Genoa je u subotu prijavila prvi slučaj zaraze, a pozitivan na COVID-19 bio je vratar Mattia Perin zbog čega je njihov put u Napulj odgođen za nekoliko sati dok su čekali rezultate testiranja ostalih igrača. To je testiranje pokazalo kako je zaražen još samo branič Lasse Schone koji je kao i Perin ostao kod kuće u samoizolaciji.

Svi ostali otputovali su u Napulj i odigrali susret da bi u ponedjeljak bili ponovno testirani s poražavajućim rezultatima. 

Genoa je zatražila odgodu utakmice protiv Torina, jer nema na raspolaganju 13 zdravih igrača. Nakon vijesti o velikom broju zaraženih kod Genoe određeno je kako se u utorak na koronavirus mora testirati i čitava momčad Napolija. Ukoliko to testiranje pokaže veliki broj zaraženih moguća je i odgoda derbija 3. kola između Juventusa i Napolija koji je predviđen za nedjelju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije