ODLIČNE VIJESTI

Marko Pjaca priključio se suigračima na treningu Juventusa

Goran Stanzl/Pixsell
08.08.2017.
u 19:51

Pjaca se ozlijedio na prijateljskoj utakmici Hrvatske i Estonije 28. ožujka, a ubrzo je podvrgnut operaciji

Marko Pjaca napokon se priključio suigračima i odradio trening s prvom momčadi Juventusa. Hrvatski nogometaš nakon vešemjesečnog izbivanja ponovno je u stroju, ali će ga trener Allegri postepeno vraćati. 

Pjaca je prvi današnji trening, na kojem se radilo na kondiciji i fizičkoj spremio, odradio s kolegama, dok će poslijepodne trenirati sam po posebnom režimu. - Osjećam se dobro. Najvažnije da sam opet počeo raditi i za sada ide sve na pravi način. Program je intenzivan s dva treninga dnevno po dva ili tri sata. Treniram intenzivno po šest sati na dan, rekao je Pjaca.

Ipak, s utakmicama će još neko vrijeme pričekati, liječnike je strah novih ozljeda pa će se u pogon vraćati malo po malo.  Podsjetimo, Pjaca se ozlijedio na prijateljskoj utakmici Hrvatske i Estonije 28. ožujka, a ubrzo je podvrgnut operaciji. On je prošla uspješno, a pred hrvatskim reprezentativcem bio je dug oporavak koji još uvijek nije završio, ali je sad vidljiv napredak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?