UZLAZNA PUTANJA

Marko Livaja postao traženiji od Mbappea, Haalanda, Ronalda i Messija!

marko livaja
Luka Stanzl/Pixsell
07.12.2021.
u 17:15

Ove sezone zabio je 12 golova u 16 prvoligaških utakmica te upisao četiri asistencije. Ukupno, za Hajduk je zabio 16 golova u 20 utakmica. A zabio je i dva gola za reprezentaciju u kvalifikacijama za SP 2022.

Marko Livaja uživa najljepše trenutke karijere jer s Hajdukom je u lovu na dva trofeja, postao je standardni član reprezentacije i zabija "kao na traci". Ne bilo kakve golove, istinske ljepotice o kojima se priča toliko daleko da je postao najtraženiji na Transfermarktu! Riječ je o platformi na kojoj se nalaze svi nogometaši u povijesti, aktivni i neaktivni, detaljno opisanih karijera, svih mogućih statistika, ali i vrijednosti na tržištu. A Livaja je bio na prvom mjestu, ispred velikana kao Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Harry Kane, Erling Haaland, Kylian Mbappe...

Tako nešto po strani ostavlja aktualnu istragu od strane disciplinskog suca Prve HNL zbog podrugljive pjesme tijekom slavlja povodom velike pobjede nad Dinamom u Zagrebu (2:0). Incidenti mu u prošlosti nisu bili strani, temperamentan je kao osoba i često se znalo govoriti da kad bi smirio glavu, bio bi nogometni velikan. Očito su bili u pravu oni koji su to tvrdili. Možda je "smirivanje" stiglo nešto prekasno obzirom da Splićanin ima 28 godina, ali svakako još ima vremena da ostvari iznimne uspjehe, s klubom, reprezentacijom i individualno.

Trenutno vrijedi 3,5 milijuna eura, no to će svakako rasti. Ove sezone zabio je 12 golova u 16 prvoligaških utakmica te upisao četiri asistencije. Ukupno, za Hajduk je zabio 16 golova u 20 utakmica. A zabio je i dva gola za reprezentaciju u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru - jedan protiv Slovenija na Poljudu (3:0) i jedan na Cipru (3:0).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije