HŠK Zrinjski

Marinović: Odmor nam je dobro došao

18.12.2016.
u 08:00

Momčad aktualnog prvaka Zrinjskog nalazi se na zasluženom odmoru. Mostarski klub je u aktualnoj sezoni na dobrom putu prema obrani naslova aktualnog prvaka, a ta momčad iza sebe ima tešku godinu.

Pritisak

- To je, vjerujte mi, prava istina, rekao je s osmijehom šef struke HŠK Zrinjski Vinko Marinović, koji se, kao i nogometaši tog kluba, nalazi na zasluženom odmoru kod kuće.

Na većini utakmica Marinović i njegov stožer bili su pod velikim pritiskom, što je zapravo i logično kada vodite najbolju nogometnu momčad u BiH. Ipak, mnogi kažu kako je na vrhu teže ostati nego doći do njega. Ipak, Marinović, kao i ostali u Zrinjskom, zaslužio je svoj odmor. Jedino bez čega mu ni odmor ne može proći je poneki poziv znatiželjnih novinara.

Ipak, u ovom trenutku, uz svu njegovu susretljivost, on za njih nema nekih velikih novosti vezanih uz Zrinjski.

- Stanku koristim za odmor u krugu obitelji. Gotovo sam cijelo vrijeme tu u Gradišci, tek ponekad koji put skočim do Banje Luke. Imali smo mi dugu godinu, može se reći bez pravog ljetnog odmora, svima nam je dobro došla ova prvenstvena stanka.

Odmor

Imali smo i tešku godinu, stalno smo igrali važne utakmice. Najbolje je da se sada svi malo odmorimo od nogometa, dodao je Marinović dodavši kako i on sam izbjegava loptu, pa taman to bila i revijalna partija malog nogometa s društvom. Što se tiče njegovih prijatelja u Gradišci, oni s ponosom prate njegov rad s mostarskim klubom. - Isticao sam to i prije. Zrinjski i u Gradišci ima simpatizere. Često mi nogomet i Zrinjski budu tema razgovora s prijateljima i poznanicima, dodao je trener plemića.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije