Nakon remija s Krupom

Marinović: Očekivali smo da će utakmica biti ovakvog karaktera

19.09.2016.
u 09:00

Krupa i Zrinjski odigrali su u subotu neriješeno (0:0) u 9. kolu Premijer lige BiH. Treneri obaju timova bili su zadovoljni krajnjim ishodom. - Znali smo i očekivali da će utakmica biti ovakvog karaktera. Krupa nam je sigurno prepustila posjed i možda je u nekim trenucima tražila protunapade kako bi došla u priliku. Što se nas tiče, nismo imali brz protok lopte, imali smo dosta pogrešaka.

Nedostajalo nam je malo više agresivnosti, sprinta po dubini, da nekako dođemo do tih prilika. Ovo nije bila toliko zanimljiva utakmica i jednostavno se ne možete nadati nečemu kad ne uspijete stvoriti ozbiljniju priliku, jasan je bio Marinović.

Nakon susreta treneri su iznijeli i očekivanja za iduće izazove u Kupu BiH.

-Što se tiče Kupa, igrat ćemo protiv Borca. Naravno, prvenstvo nam je prioritet, ali sigurno da ni u Kupu nećemo odustajati s obzirom na to da imamo širok roster igrača. Tu utakmicu igramo kod kuće i sigurno idemo na pobjedu i prolazak u sljedeći krug natjecanja, rekao je šef stručnog stožera aktualnog prvaka BiH i trenutačnog lidera na ljestvici. Slobodan Starčević bio je nešto konkretniji. - Nama ovaj bodovni saldo daje mogućnost da na svaku utakmicu idemo ozbiljno. Tako smo i igrali s banjalučkim Željezničarom u Kupu Republike Srpske, s jednom ozbiljnom ekipom, tako ćemo i protiv Travnika. Napravit ćemo analizu tko nam je zdrav, tko nije previše umoran od ove utakmice sa Zrinjskim. Izaći ćemo sa što kvalitetnijom ekipom, uz želju proći u iduće kolo, izjavio je strateg Banjolučana. Utakmice šesnaestine finala Kupa BiH na programu su 21. rujna.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije