Nakon remija na Grbavici

Marinović: Moramo biti zadovoljni bodom protiv Željezničara

vinko marinovic
30.04.2016.
u 07:46

Trener Zrinjskog ističe da je za njegov tim najvažnije da je zadržao prvo mjesto na ljestvic

Trener nogometaša Zrinjskog Vinko Marinović zadovoljan je remijem u susretu protiv Željezničara na ''Grbavici'' i priznaje da je domaći tim u drugom poluvremenu bio dosta bolji protivnik. 

- U prvom poluvremenu smo imali dobru šansu za gol, ali imao je i Željezničar. Međutim, u drugom poluvremenu ''Željo'' je izvršio pritisak, a mi nismo uspjeli loptu zadržati u sredini kako bi nam se otvorila neka situacija za postizanje gola. Na kraju moramo biti zadovoljni jer bod nije lako osvojit protiv Željezničara - rekao je Marinović nakon utakmice.  

Trener Zrinjskog ističe da je za njegov tim najvažnije da je zadržao prvo mjesto na ljestvic te da Mostarce u naredna tri kola očekuje jako težak posao u borbi za naslov prvaka BiH.

- Na kraju ćemo vidjeti koliko će nam značiti ovaj bod. Važno je da smo se uspjeli zadržati na prvom mjestu. Do kaja su još tri utakmice, bit će jako teško. Željezničar također očekuje težak posao u borbi za Europu, ali mislim da ''Željo'' ima dobru ekipu koja će u tome uspjeti - zaključio je Marinović. 

Trener Željezničara Edis Mulalić nije bio nezadovoljan nakon remija njegove ekipe, čime je prekinuta serija pobjeda u prvenstvu. Mulalić je istaknuo da su njegovi igrači odigrali dobro, ali da lopta "nije htjela" u gol.

- Odigrali smo dobru utakmicu, Lendrić je pogodio stativu, imao situaciju "jedan na jedan". Zrinjski se u utakmici zatvorio, tražio je svoje šanse iz polukontri i kontri i faktički bez šanse je bio cijeli susret. Nama ne preostaje ništa drugo osim da žalimo što nismo uspjeli postići pogodak. Momci su dali sve od sebe, pritiskali su, ali lopta jednostavno nije željela u gol - kazao je trener Željezničara.

Željezničar je nakon ovog remija umanjio šanse da na kraju osvoji treće mjesto, s obzirom na to da Široki Brijeg i Sarajevo, koji imaju utakmicu manje, zaostaju za "plavima" jedan odnosno dva boda te će sutra imati priliku da preteknu Željezničar na ljestvici. No, Mulalić navodi da ništa još nije odlučeno te da će njegov tim do kraja pokušati pobijediti sve utakmice. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije