HŽRK "Zrinjski"

Marijana Arapović podnijela ostavku na mjesto trenerice Plemkinja

hercegovina.info
23.08.2019.
u 18:50

Ovaj tjedan je obavljena prozivka seniorske ekipe HŽRK "Zrinjski". Sve Plemkinje se se odazvale, te se sastavu priključilo još par novih imena. Pripreme za predstojeću sezonu su krenule te su Plemkinje ušle u trenažni proces, priopćeno je iz HŽRK Zrinjski.

Trenerica Marijana Arapović podnijela je neopozivu ostavku na mjestu trenera Plemkinja. Arapović je, skupa s Tinom Biokšić preuzela seniorsku ekipu u kolovozu 2017.godine. Ove sezone su ih vratile u društvo najboljih, Premijer ligu. 

Trenerica Arapović navodi kako iz osobnih razloga nije u mogućnosti posvetiti se 100% rukometu, te iz poštovanja prema djevojkama i klubu odstupa s mjesta trenera. 

- Našoj trenerici zahvaljujemo na posvećenosti u radu, te joj želimo mnogo sreće u nastavku, kako na osobnom, tako i na poslovnom planu, navode iz kluba. 

Kroz Premijer ligu Plemkinje će voditi trenerica Tina Biokšić skupa s dosadašnjim voditeljom omladinskih pogona, Robertom Grgićem.  Plemkinjama želimo puno sreće na pripremama uz što manje ozljeda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije