POČETAK NOVE PRIČE

Marcelo Brozović nakon potpisa vrijednog gotovo 100 milijuna eura uživa u čarima Jadrana

Instagram
05.07.2023.
u 07:27

Konačno se hrvatski veznjak oprostio od kluba u kojem je igrao osam sezona. "Hvala Milanu što je bio dijelom života moje obitelji. Hvala Interu i navijačima. Jedinstveni ste i posebni, nosit ću vas u srcu", napisao je uz fotografiju u crno-plavom dresu

Dugo su trajali pregovori oko transfera Marcela Brozovića. Inter je nakon finala Lige prvaka odlučio da ga više ne treba, a kao potencijalne destinacije pojavili su se Barcelona i Al Nassr. Barcelona nije uspjela zadovoljiti financijske uvjete, a Al Nassr je u neočekivanom prevratu za Hrvata platio tek 18 milijuna eura. S druge strane Brozović je potpisao ugovor kojim će zaraditi preko 98 milijuna eura.

Talijanski navijači kritiziraju klub i jeftinu prodaju jednog od najboljih igrača momčadi, a Brozović, nakon što je obavio liječnički pregled u Parizu, uživa na hrvatskoj strani Jadrana. Redovito objavljuje fotografije s jahte, a uočen je i u Skradinu. Fotografije možete vidjeti OVDJE.

Predstoji mu još neko vrijeme odmora od naporne sezone, a zatim kreće put Portugala gdje ga čekaju pripreme s novom momčadi. Brozović je ovim transferom postao samo jedan od vrhunskih igrača Europe koji odlazi na istok. Međutim, na istoku je posao dobar. Brozović će godišnje zarađivati 33 milijuna eura, što iznosi preko 90 tisuća eura dnevno, to jest 1,05 eura po sekudni.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije