Bivši igrač Juventusa

Mandžukićeva reakcija na otkaz Sarriju: LAJK

Mario Mandzukic
09.08.2020.
u 15:15

Otkaz Mauriziju Sarriju u Juventusu razveselio je neke bivše i sadašnje igrače torinskog kluba, između ostalih i Marija Mandžukića, primijetili su Talijani.

Na službenom Instagram kanalu talijanskog prvaka jučer je objavljena vijest o smjeni 61-godišnjeg trenera, a objavu su lajkali Mario Mandžukić, Emre Can i Douglas Costa.

I dok je Costa to učinio kao aktualan igrač Stare dame, Mandžukić i Can potjerani su iz kluba na ružan način prošli prijelazni rok.

Naime, odlukama Sarrija te direktora Fabija Paraticija i Pavela Nedveda, Juventus prvotno nije za Ligu prvaka registrirao Hrvata i Nijemca, a onda ih je šest mjeseci držao na ledu i bez značajne minutaže na kakvu su bili navikli sezonu prije pod vodstvom Massimiliana Allegrija.

Mandžukić je čak i u travnju 2019. potpisao novi ugovor, međutim dolaskom Sarrija izgubio je mjesto od Gonzala Higuaina te je koncem prosinca 2019. besplatno pušten u katarski Al-Duhail bez ijedne odigrane minute.

Navodno je između Mandžukića i Juventusa toliko bilo puklo da Mario posljednjih mjeseci nije ni živio u Torinu niti se pojavio na božićnom domjenku koncem polusezone.

Can je pak otvoreno govorio o ružnom načinu postupanja Juventusa, žalio se na Sarrija te na koncu napravio transfer u Borussiju Dortmund.

Juventus je jučer za novog trenera imenovao Andreu Pirla.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije