Problem za Juventus

Mandžukić zbog ozljede 'out' mjesec dana

Mario Mandzukic
29.01.2016.
u 19:55

Mario Mandžukić dobio je nezgodan udarac protiv Intera u Kupu nakon kojeg ga je trener Massimiliano Allegri zamijenio

Juventus je uhvatio pravi ritam i nakon lošeg starta sezone ponovo konkurira za naslov Serije A. Ustvari, 'stara dama' i Napoli su jedini pravi konkurenti za naslov ove sezone.

No idiličnu formu i 11 uzastopnih ligaških pobjeda Massimilijana Allegrija prekinuo je Mario Mandžukić. Ne zato što je loš, baš suprotno, nego zato što se ozlijedio ključni nogometaš Juventusa, piše 24sata.hr. 

Mandžukić je ozlijedio potkoljenicu i pauzirat će najmanje mjesec dana. Protiv Intera u Kupu dobio je nezgodan udarac nakon kojeg ga je Allegri zamijenio, a ispostavilo se je da je ozljeda ozbiljnija nego što se mislilo. Hrvatski reprezentativac će tako propustiti neke vrlo bitne oglede, a među njima je i onaj s liderom Napolijem. Upitno je hoće li se vratiti i do utakmice s Bayernom u osmini finala Lige prvaka koja je na rasporedu 23. veljače.

Uz Mandžukića ozlijedio se i Kwadwo Asamoah. Iako nije standardni prvotimac, sigurno je da je ovo udarac za torinsku momčad pošto se bore na tri fronta, a čeka ih i uzvratna utakmica s Interom u Kupu na Giuseppe Meazzi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije