PSG zainterisiran

Mandžukić pred novim velikim transferom: Odlazak već u siječnju?

Mario Mandžukić
AFP
30.09.2016.
u 21:46

Mario Mandžukić mogao bi uskoro napustiti Juventus i okušati se u novom europskom velikanu...

Odlaskom Zlatana Ibrahimovića u Manchester United napad PSG-a izgubio je na svojoj ubojitosti. Novi trener Unai Emery nema pravo kukati jer pariški div ima novaca koliko god treba, no pitanje je koga dovesti. Prema pisanju francuskog L'Equipea Emery je odustao od pokušaja dovođenja Carlosa Bacce iz Milana te se okrenuo hrvatskom reprezentativcu Mariju Mandžukiću, prenosi dnevnik.hr.

Bivši napadač zagrebačkog Dinama izguran je iz prve momčadi Juventusa od strane ubojitog Argentinca Gonzala Higuaina što znači da bi mogao biti iznimno lako dovediv. Novac nikada nije problem kada je PSG u pitanju, a u ovom slučaju bi sve ovisilo o Juventusu te Mandžukiću i njegovoj bi li se želio okušati u francuskom prvenstvu.

Osim po ubojitosti u napadu Mandžukić je još više poznat kao neumorni borac i trkač koji puno radi sa i bez lopte. Upravo takve igrače Emery jako voli, a to je najbolje bilo vidljivo u Sevilli gdje je u napadu imao igrača poput Kevina Gameira, igrača vrlo sličnog hrvatskom reprezentativcu po trci i požrtvovnosti.

Ukoliko se minutaža hrvatskog reprezentativca do zimskog prijelaznog roka i dalje bude smanjivala, lako se može dogoditi da PSG u siječnju krene u akciju.

Mandžukić je dosada u karijeri između ostalih zaigrao za Wolfsburg, Bayern, Atletico i sada Juventus. Za reprezentaciju Hrvatske je upisao 70 nastupa i 24 pogotka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije