službeno

Mandžukić potpisao ugovor! Odbio je vrtoglavu cifru

Mario Mandžukić
Getty Images
25.05.2017.
u 17:47

"Kažu da samo najbolji mogu igrati na svim pozicijama, a nećete naći bolju potvrdu za to nego u slučaju Marija Mandžukića", stoji u tekstu na stranici Juventusa u kojem se hvali Mandžo

Mario Mandžukić odbio je Bešiktaševu ponudu koja mu je jamčila plaću od sedam milijuna eura godišnje i potpisao novi ugovor s Juventusom. Hrvatski napadač u Torinu će tako ostati do 2020. godine.

"Kažu da samo najbolji mogu igrati na svim pozicijama, a nećete naći bolju potvrdu za to nego u slučaju Marija Mandžukića", stoji u tekstu na stranici Juventusa u kojem se hvali Mandžo.
 

Mandžukić je u Juventus došao u ljeto 2015. godine i odigrao 84 utakmice u kojima je zabio 23 gola. Trener Massimiliano Allegri često ga koristi na krilu, a hrvatski napadač impresionirao je navijače svojom požrtvovnošću pa se za njega često kaže da je prvi obrambeni igrač. Ove je sezone sa starom damom osvojio Seriju A i Talijanski kup, a kruna sezone bit će finale Lige prvaka u kojem igraju protiv Reala.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije