DOJUČERAŠNJI SUIGRAČI

Mandžo poslao dirljivu poruku Raketi i upozorio ga da ga uz Vatrene najteže tek sad čeka

Slavko Midžor/Pixsell
21.09.2020.
u 17:33

- Bilo mi je zadovoljstvo dijeliti s tobom teren i svlačionicu, pobjede i poraze, suze i smijeh - napisao je, između ostalog, Mandžukić

Mario Mandžukić, legendarni hrvatski napadač koji se također u međuvremenu oprostio od reprezentacije, među prvima je komentirao odluku Ivana Rakitića da kaže zbogom hrvatskom državnom dresu.

Mandžukić i Rakitić puno tog su zajedno prošli na travnjacima, a fantastični Brođanin svome nekadašnjem suigraču na Instagramu je poručio sljedeće:   

- Sretan sam što smo zajedno doživjeli toliko velikih trenutaka s Hrvatskom - bilo mi je zadovoljstvo dijeliti s tobom teren i svlačionicu, pobjede i poraze, suze i smijeh. 

Ivane, možeš biti ponosan na sve što si ostvario s Hrvatskom. A sada možemo konačno jednom zajedno u miru pogledati utakmicu reprezentacije. Iako, znaj, lakše je igrat' nego gledat' - napisao je Mandžo. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?