pustošenje intera

Manchester United kuje pakleni plan, ključna figura trebao bi biti sjajni Hrvat

15.01.2022.
u 13:34

Ako bi se ostvarilo sve što planiraju, United bi doista imao paklenu momčad... 

Iako su u Interu gotovo sigurni da će zadržati Marcela Brozovića novim ugovorom, zanimljivu priču donose Corriere dello Sport i engleski Express. Po njima, u Man. United bi na kraju sezone u paketu mogla doći čak tri ključna lika milanskog Intera, prenose Sportske novosti.

Ralf Rangnick, prema tim navodima, novog trenera nanišanio je u liku i djelu Simonea Inzaghija, koji je preuzeo Inter u vrlo stresnom razdoblju redizajna povodom pada financijske moći, ali i ga dalje vodi vrlo uspješno te napada novi naslov talijanskog prvaka.

Inzaghija, navodno, mami poziv "kazališta snova", i uz prava pojačanja ne bi imao ništa protiv upustiti se u tu novu avanturu. A Rangnicku je na stol bacio dva igrača Intera te jednog Juventusa. Njih bi razbacao u raspored 3-5-2, te bi, smatraju Inzaghi i Rangnick, ta momčad načokon mogla zaprijetiti društvu s vrha engleskog nogometnog poretka.

Prvo ime koje se spominje je upravo hrvatski veznjak, koji se "dokazao kao ključna karika Intera, a upravo se ta pozicija smatra najvažnijom u slaganju konkurentnije i kontruktivnije momčadi Uniteda. Brozović još nije potpisao novi ugovor s Interom, a kako je Inzaghi s njime ostvario odličan kontakt, mogao bi ga nagovoriti da u ljeto zajedno krenu prema Manchesteru".

Drugi je slovački stoper Milan Skriniar, koji je dugo na "picku" Uniteda, dok bi napad "crvenih vragova" trebala pojačati zvijezda Juventusa Paolo Dybala.

 

Ako se ostvare sanje talijanskog i britanskog lista, Inzaghi bi u sljedeću sezonu United poveo u ovoj postavi: De Gea - Skriniar, Maguire, Varane - Dalot, Fernandes, Fred, Brozović, Shaw - C. Ronaldo, Dybala.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije