Dinamo u Ligi prvaka

Mamić: Možda Arsenal ne zaigra s najjačim sastavom protiv nas

04.11.2015., Pirej, Grcka - UEFA Liga prvaka, skupina F, 4. kolo, Dinamo Zagreb - Olympiacos.  Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
06.11.2015.
u 06:15

Veliko razočaranje u Dinamovoj svlačionici zbog kraha u 90. minuti pirejske utakmice. Sličan scenarij kao i u prvoj utakmici s Grcima u Zagrebu kada je Ideye Brown postigao pogodak za pobjedu u 79. minuti. Grci su ostali crna mačka za Dinamo i vjerojatno im ponovno uskratili proljeće u Europi.

- Najviše mi je žao igrača, tužan sam zbog njih, jer igrali smo dosta dobro bez obzira na izostanke koji su nama krucijalni jer ipak mi nemamo tako kvalitetan široki kadar. I zato mi je žao onih koji su uskočili i igrali dobro. No, pokazali smo da smo konkurentniji u Europi - pričao je nakon utakmice trener Zoran Mamić.

Naime, Dinamo sad ima tri boda kao i Arsenal i ide im 'na noge', na Emirates. A Arsenal je lošiji u međusobnim susretima jer je izgubio u Maksimiru. Plavi tako ne bi smjeli izgubiti, a ako izgube, onda u zadnjem kolu trebaju biti bolji od Bayerna, a Wengerova momčad trebala bi izgubiti u Pireju.

- Sportski je nadati se. Objektivno je Arsenal puno kvalitetniji od nas, s vrhunskim kadrom igrača. No, mi smo i u prvoj utakmici s njima pokazali da se organiziranom igrom možemo suprotstaviti, napraviti iznenađenje. Arsenal će teško do drugog mjesta, pa protiv nas možda neće igrati u punom sastavu - rekao je Zoran Mamić, koji nije imao nekakvih zamjerki na Eduarda kojeg je vratio na gol.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije