Nogomet

Malkočević: Uspjeh je i sam plasman na EP

06.04.2017.
u 10:00

- Nisam nezadovoljan ždrijebom jer je već sam plasman na EP veliki uspjeh. Treba ovu djecu pustiti igrati rasterećeno, a logično da ćemo se boriti za svaki bod, kao i za ugled bh. nogometa, izjavio je izbornik U17 reprezentacije BiH Sakib Malkočević mjesec dana prije početka Europskog prvenstva za kadete koje se igra u Hrvatskoj od 3. do 19. svibnja.

Nakon što je saznao protivnike u skupini C, u kojoj su još Njemačka, Republika Irska i Srbija, izbornik BiH, koji u Sarajevu priprema novu generaciju kadeta za memorijalni turnir “Josip Katalinski Škija”, smatra da BiH nije “ni u najtežoj, ali ni najlakšoj skupini”. Malkočević ističe kako je svima jasno da je Njemačka favorit skupine.

- U tri utakmice kvalifikacija postigli su 19 golova. Irci su kvalifikacije završili bez primljenog gola, dali su devet, a redoviti su sudionici europskih prvenstava. Srbiju dobro poznajemo i možemo je pobijediti, smatra Malkočević.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije