Kvalifikacijski turnir

Maksimalan učinak Hercegovca na prvenstvu HB

21.03.2019.
u 07:40

Proteklog vikenda održano je prvenstvo Džudo saveza Herceg Bosne u Novoj Biloj. Ovaj turnir je i kvalifikacijski turnir gdje prvih pet plasiranih prolazi na završno prvenstvo Bosne i Hercegovine. Džudo klub Hercegovac sudjelovao je sa svoja 44 člana. Na prvenstvo države plasirali su se svi, osvojivši 16 zlatnih, 10 srebrnih i 15 brončanih medalja te 3 peta mjesta.

- Prvi korak smo odradili i više nego uspješno. Skoro svi naši natjecatelji osvojili su medalju, a svi su ostvarili zacrtani cilj, a to je da se kvalificiraju na prvenstvo države. Rezultat bi bio i bolji da se nismo puno puta sreli u međusobnim dvobojima. No uistinu smo zadovoljni i nadamo se uspjesima na prvenstvima države, rekli su iz kluba. JK Hercegovac prošle je godine bio klub s najviše prvaka države. Ukupno 11 njihovih članova lani je stalo na najvišu stepenicu kad su u pitanju prvenstva države. Iz kluba su poručili kako se nadaju sličnom uspjehu i ove godine. - Uvijek nastojimo biti bolji od samih sebe, pa tako i ove godine. Rezultati koje smo ostvarili su vrhunski i jako teško će ih biti nadmašiti, ali mi ćemo se potruditi i ako ostvarimo sličan rezultat, bit ćemo prezadovoljni. Predstoji nam da se što bolje pripremimo za izazove, a prvi je već ovaj vikend, i to prvenstvo države za kadete i mlađe pionire u Bihaću, dodali su iz JK Hercegovac. Osvajači medalja na prvenstvu HB: prvaci HB: Nika Zovko, Gabriela Raič, Lana Čović Stanić, Marta Napoli, Ivana Buntić, Nina Grubišić Čabo, Ina Ravlić, Anđela Jurić, Luka Vidačak, Mario Novak, Bojan Gačić, Ivano Đinkić, Ivan Miličević, Matej Jandrić, Rafael Šunjić i David Pušić. Srebro: Danica Jurić, Ilan Okić, Adam Kljajo, Ivan Raguž, Petar Kožul, Luka Martinović, Domagoj Pušić, Danijel Skoko, Rafael Šunjić i David Senkić. Bronca: Ena Vidović, Jan Šetka, Marko Čerkuč, Stefan Juka, Bruno Marić, Ivan Letica, Martino Prce, Filip Lončar, Domagoj Pušić, Ivan Raspudić, Bruno Tomić, Anđela Jurić, Lana Gačić i Ljiljana Džeba.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije