ugovor za 2023./2024.godinu

M.T. Abraham Group nastavlja podržavati Lanu Pudar potpisivanjem sponzorskog ugovora

10.03.2023.
u 18:07

"Lana je konsenzus, ona je simbol izvrsnosti. Vjerujem u njezine sposobnosti, vrijedna je, ima veliki potencijal i jedinstven karakter. Cijela nacija stoji uz nju", poručio je Amir Gross Kabiri

M.T. Abraham Group s ponosom objavljuje da će nastaviti podržavati Lanu Pudar, najistaknutiju sportašicu u BiH, potpisivanjem sponzorskog ugovora za 2023./2024.godinu.

- Ponosni smo što smo dio njenih zalaganja da Bosni i Hercegovini donese medalju s Olimpijskih igara u Parizu 2024. godine, priopćeno je iz M.T. Abraham Group. 

"Društvena odgovornost i uključenost u zajednicu dvije su od temeljnih vrijednosti M.T. Abraham Group. Lana je konsenzus, ona je simbol izvrsnosti. Vjerujem u njezine sposobnosti, vrijedna je, ima veliki potencijal i jedinstven karakter. Cijela nacija stoji uz nju", poručio je Amir Gross Kabiri, predsjednik M.T. Abraham Group. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije