BERNABEU UTIHNUO

Luki razbili glavu! Modrić nastavio igrati i zabio u Realovoj pobjedi

Foto: Reuters/Pixsell
1/3
19.01.2019.
u 19:27

Hrvatski kapetan ostao je ležati na terenu, a iz glave mu je potekla krv. U sudaru s veznjakom Seville našem je Luki razbijena arkada

Tribine Santiago Bernabeu utihnule su u prvom poluvremenu prvenstvene utakmice 20. kola Real - Sevilla (2:0) na trenutak su utihnule nakon sudara Luke Modriće i Franca Vazqueza. 

Hrvatski kapetan ostao je ležati na terenu, a iz glave mu je potekla krv. U sudaru s veznjakom Seville Luki je razbijena arkada. 

Nekoliko minuta liječnici su im ukazivali pomoć, a hrvatski reprezentativac nastavio je utakmicu sa zavojem na glavi.  Tako je igrao do odmora, a u nastavku je istrčao s flasterom na glavi. Modrić je bio odlično raspoložen i vodio je Real do nove pobjede.

Casemiro je u 78. minuti načeo mrežu Seville, a točku na 'i' postavio je Modrić u drugoj minuti sudačke nadoknade kada se sjurio prema golu Vaclika i zabio za 2:0. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije