uoči finala

Luka Modrić otkrio što Real ima bolje od Juvea

Reuters/Pixsell
30.05.2017.
u 18:33

Real je ove sezone u španjolskoj ligi primio 41 gol (više nego Barcelona, Atletico i Villarreal), a u Ligi prvaka čak 17 u 12 utakmica! Juventus je, pak, do finala LP došao s tri primljena gola, a naslov prvaka Italije osvojio je primivši 27, što je, dakako, najmanje u ligi. 

- Mi imamo najbolju obranu na svijetu! - istaknuo je Luka Modrić, piše Goal. Najavljujući finale Lige prvaka, kapetan hrvatske reprezentacije je dodao: - Normalno je da želimo ući u povijest i obraniti naslov osvajača Lige prvaka. Spremni smo i očekujemo jako tešku utakmicu jer Juve je puno više od samo odlične obrane.

Portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo uvjeren je u Realov uspjeh i osvajanje naslov europskog naslova. - Veći smo favoriti od Juventusa. Previše skromnosti ponekad nije dobro. Moramo pokazati tko je najbolji. Juventus je odlična momčad, ali i mi smo. Osjećam da ćemo odigrati odličnu utakmicu i pobijediti. Najbolji igrač svijeta hvali poteze trenera Zinédinea Zidanea. - Ove sezone smo svi igrali zahvaljujući pametnim odlukama trenera, osjećam se bolje nego prošle godine i nadam se da ću zabiti u finalu. Nadam se da ćemo biti prva momčad u povijesti koja je osvojila dva naslova Lige prvaka u nizu. Neka navijači budu uz nas. Hala Madrid! - zaključio je Cristiano Ronaldo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije