hrvatski maestro

Luka Modrić otkrio koji su mu nadimak suigrači iz Reala dali i zašto

15.06.2020.
u 17:13

Luka Modrić jučer je s Real Madridom odigrao prvu utakmicu nakon pauze zbog koronavirusa. Pao je Eibar s laganih 3:1, a kapetan Hrvatske i u ovoj je utakmici bio neizostavan u veznoj liniji kod Zinedinea Zidanea. S 34 godine na leđima Modrić je i dalje ključni igrač sredine terena kraljevskog kluba, ali i reprezentacije Hrvatske.

 

Koliko još Luka može igrati na najvišoj razini? Pitaju se svi, pa tako i talijanska Gazzetta Dello Sport koja je s Hrvatom uradila intervju?

"Siguran sam da na vrhunskoj razini mogu igrati još dvije godine. Volio bih završiti karijeru u Realu, ali to će također ovisiti o klubu", kazao je Modrić.

Talijanske novine je naravno najviše zanimalo što Luka misli o najvećoj zvijezdi Serie A, njegovom bivšem suigraču Cristianu Ronaldu.

"On je jedan od najvećih u povijesti nogometa. Cristiano uvijek želi pobijediti, tako je djelovao i na nas suigrače u Realu nekad, tjerao nas je da reagiramo kad je bilo najpotrebnije. On ima veliko srce, uvijek je spreman pomoći", kazao je o sjajnom Portugalcu.

A, zašto je Luka jedan od najboljih veznjaka svih vremena? Odgovor se možda krije u njegovom nadimku kojeg su mu dali suigrači iz Reala. A, on je "ocat"!

"Zovu me ocat, jer kada izgubim, čak i na treningu primam to jako loše. Međutim, normalna sam osoba, cijenim skromnost i poštenje, a istina je i da sam uporan, pa i tvrdoglav", objasnio je Modrić, prenosi Dnevnik.ba,

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije