RAKETA JAKO NEZADOVOLJAN

Luka Modrić ispričao kako je Messi izdao i povrijedio Rakitića!

Reuters/Pixsell
14.02.2019.
u 19:30

Rakitić karijeru želi završiti u Barceloni pa je jako nezadovoljan ovakvim postupkom, a posebno ga je pogodilo ponašanje Messija. Hrvat i Argentinac u dobrim su odnosima, ali Messi nije prstom ni mrdnuo i zauzeo se za Raketu.

Luka Modrić suigračima je ispričao kako je Lionel Messi izdao Ivana Rakitića, piše španjolski tabloid Diario Gol koji je priču očito doznao iz svlačionice Reala. 

Naime, budućnost Rakitića u Barceloni je upitna i sve se čini da neće dobiti novi ugovor. Hrvatski reprezentativac traži veću plaću, a klub mu je mjesecima obećavao da će to dobiti. Razlog tome jest što je na ljeto odbio bogatu ponudu PSG-a, ali ga je trener Valverde uspio nagovoriti da ostane. Ipak, čini se kako je to bilo samo jednogodišnje odugovlačenje od katalonskog kluba. I sada ga Barca želi prodati u PSG.

Rakitić karijeru želi završiti u Barceloni pa je jako nezadovoljan ovakvim postupkom, a posebno ga je pogodilo ponašanje Messija. Hrvat i Argentinac u dobrim su odnosima, ali Messi nije prstom ni mrdnuo i zauzeo se za Raketu. A dobro je poznato koliki je njegov utjecaj u klubu.

Zanimljivo, i da je sve ovo suigračima u Realu ispričao Modrić, a sada je priča došla i do španjolskih novinara... 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije