Razmirice u Realu

Luka i Kroos ljuti na Ronalda, Kovačić mu genijalno 'spustio'

modric i kovacic
02.03.2016.
u 11:07

Kovačić je uz smiješak tek kratko rekao Ronaldu: 'Ne znaš ni kako se zovem'

Iako je Zinedine Zidane na jučerašnjoj konferenciji za medije rekao da su igrači sve razmirice riješili u svlačionici te da je 'slučaj Ronaldo' za njega završen, čini se da će Portugalčeve izjave nakon utakmice s Atleticom imati značajnije posljedice.

Diario Gol tako otkriva detalje razgovora igrača u svlačionici, a u prvi plan stavlja prozvanu trojicu, Lucasa, Jesea i Kovačića. Ili Kovačevića, kako ga je Ronaldo nazvao.

'Isprika nije bila dovoljna, neki od igrača tražili su dodatno objašnjenje od Portugalca. Kapetan Sergio Ramos inicirao je razgovore suigrača, a rasprava je bila napetija no što se to očekivalo', piše španjolski portal, prenosi 24sata.hr. 

'Najviše je pogođen bio Jese. Obožava Cristiana, no ponosan je kao malo tko i njegove riječi su ga jako pogodile. Lucas Vazquez bio je puno diskretniji i suzdržaniji te je Ronaldu rekao da je mogao pažljivije birati riječi.', pišu dalje. 

No Španjolce je oduševio Mateo Kovačić.

'Najelokventniji bio je Mateo Kovačić koji je na sastanku pokazao izvanrednu osobnost. Uz smiješak je tek kratko rekao Ronaldu: 'Ne znaš ni kako se zovem'. 

Isti španjolski medij dodaje i detalje koji nisu izravno povezani s prozvanom trojkom. Ističu kako su zvijezde veznog reda Toni Kroos i Luka Modrić jako ljuti na Ronalda, kao i Isco.

'Istina je da se Cristiano potrudio objasniti suigračima da nije mislio tako kako je zvučalo, no neki igrači nisu potpuno zadovoljni njegovim isprikama. U Realu je sve veći broj igrača kojima je egocentrični Portugalac na vrh glave', piše Diario Gol.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije