Loše suđenje Hrvata

Lucescu: Sucima poput Bebeka nije mjesto u Ligi prvaka, to je sramota...

Real Madrid's Cristiano Ronaldo (3rd L) celebrates scoring against Shakhtar Donetsk with teammates during their Champions League Group A soccer match at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, September 15, 2015. REUTERS/Susana Vera
17.09.2015.
u 06:15

Tko će kome ako neće svoj svome... Takva je ocjena hrvatskog starta u Ligi prvaka. U Madridu je Real pomeo Šahtar, na kraju je bilo 4:0. Cristiano Ronaldo zabio je tri gola Srni i društvu, u posljednjih pet dana "stroj za golove" utrpao je osam komada. Bila mu je to 36. utakmica u karijeri u kojoj je zabio najmanje tri pogotka, odnosno 31. hat-trick.

Revijalni ritam

Istina, dva pogotka u dvoboju protiv Šahtara Ronaldo je postigao iz jedanaesterca. Posebno bode u oči onaj kojeg je Ivan Bebek dosudio nakon što je Ronaldo pucao, a lopta našeg Darija Srnu pogodila u leđa. Kakva katastrofalna pogreška Bebeka!

Neće se po dobrom sjećati početka Lige prvaka kao sudac iz elitne skupine. Još je hrvatskom kapetanu dao i žuti karton. Bilo je to kod vodstva Reala 1:0.

- To je sudačka klasika, pravo dodvoravanje Realu - komentirao je nekadašnji izbornik Hrvatske Igor Štimac, koji je nazočio dvoboju u Madridu.

A Šahtarov trener Mircea Lucescu nakon utakmice osuo je drvlje i kamenje po Bebeku.

- To je sramota, Real je veliki klub, ovakva pomoć mu ne treba. Ovakvi suci ne bi trebali suditi u Ligi prvaka - kazao je Lucescu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije