KOPAČKOM U LICE

Lovren optužio veliku zvijezdu: Namjerno me udario!

17.10.2017.
u 10:45

Lovren se nakon jednog duela uhvatio za glavu i kaže da ga je belgijski napadač namjerno udario kopačkom u glavu.

Dejan Lovren optužio je Romelua Lukakua da ga je namjerno udario tijekom derbija između Liverpoola i Manchester Uniteda (0:0) koji se igrao u subotu.

Lovren se nakon jednog duela uhvatio za glavu i kaže da ga je belgijski napadač namjerno udario kopačkom u glavu.

- Startao sam na loptu, osjetio sam da je na meni i da me mogao zaobići. Moj iskreni dojam je da je to namjerno napravio. Činilo mi se da je tijekom utakmice bio nervozan. Normalno je da se ispričaš kad napraviš nešto takvo - rekao je hrvatski reprezentativac.

Lukaku nije dobio karton, a FA neće pokrenuti istragu.

- O tome ne odlučujem ja. Moramo nastaviti, to je dio igre. I dalje smo frustrirani jer smo igrali bolje od Uniteda. Imali smo prilike koje nismo iskoristili, ali iz svake utakmice treba izvući nešto pozitivno.

Osvrnuo se i na probleme sa zdravljem zbog čega je propustio utakmicu s Finskom.

- Spreman sam sada. Prije tjedan dana sam imao problema s leđima i preponama. Propustio sam prvu utakmicu s reprezentacijom i to mi je pomoglo da malo smanjim bol. Mučio sam se, ali sada je to gotovo, spreman sam i osjećam se dobro.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije