Klopp:

Lovren nam je spasio život protiv Chelseaja

lovren
12.05.2016.
u 20:40

Liverpool i Chelsea jučer su na Anfieldu odigrali 1:1, a priča dana bio je Eden Hazard koji je postigao prekrasan pogodak nakon solo prodora. Belgijski nogometaš izveo je pravo remek-djelo, a neki su kao krivca za pogodak željeli izdvojiti Dejana Lovrena, što baš i nije točno. Štoviše, trener redsa Jürgen Klopp pohvalio je hrvatskog nogometaša.

- Mogao je Chelsea zabiti i drugi pogodak, ali Mignolet je bio fantastičan na golu. Odlično su odigrali i naši braniči koji su bili koncentrirani. Lovren i Toure su nas spasili, zaustavili su puno situacija jedan na jedan i tako nam spasili život.

Njemački strateg ovoga puta navijače je istaknuo u drugačijem kontekstu, jučer im baš i nisu pomogli.

- Obožavam naš stadion i atmosferu, ali na utakmici su svi izgubili strpljenje, pa i navijači. Jako je teško kada imaš loptu u nogama, a trener ti je rekao da trebaš biti strpljiv, dok svi ostali galame 'trči'! Time su nam odmogli, zaključio je trener Liverpoola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?