LIVERPOOL

Lovren bi uskoro mogao tražiti novog poslodavca

Foto: Reuters/Pixsell
1/3
15.01.2019.
u 16:23

Prvo je odigrao loše u derbiju protiv Manchester Cityja gdje je okrivljen za poraz 2:1 zbog loših reakcija, a onda se ozlijedio u utakmici FA kupa protiv Wolvesa

Loše dane u posljednje vrijeme niže Liverpoolov stoper Dejan Lovren. Prvo je odigrao loše u derbiju protiv Manchester Cityja gdje je okrivljen za poraz 2:1 zbog loših reakcija, a onda se ozlijedio u utakmici FA kupa protiv Wolvesa. 

No tu nije kraj njegovoj drami. Prije nekoliko dana stigla mu je i kazna Uefe kojom je suspendiran jednu utakmicu u Uefinu natjecanju zbog vrijeđanja/provociranja i komentiranja na Instagramu.

Naime, Španjolci nisu pozdravili vatrene nakon utakmice u Ligi nacija, a Lovren je to sve svalio na račun Sergija Ramosa i ostatka furije. BBC se tako pozabavio njegovom situacijom, njihov novinar Gareth Crooks tako piše kako bi Lovren uskoro mogao početi tražiti novog poslodavca.

Ozljeda mu nikako ne ide u prilog jer, dok nije na terenu, Jürgen Klopp je primoran na stopersku poziciju staviti nove igrače. A u utakmici protiv Brightona to je bio Fabinho koji se sjajno snašao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?