PUKLA TETIVA

Loša vijest za Čačića: Kovačiću napukao mišić, evo koliko će izbivati

14.09.2017.
u 17:26

Hrvatskog veznjaka očekuje oko dva mjeseca stanke.

Real Madrid kratko je na svojoj službenoj stranici objavio kako je Mateo Kovačić obavio liječnički pregled u bolnici Sanitas la Moralejau, a on je pokazao parcijalnu rupturu tetive aduktora u desnoj natkoljenici hrvatskog reprezentativca. To znači da Kovačića očekuje oko dva mjeseca stanke, procjenjuju španjolski mediji.

Loša je to vijest za hrvatskog izbornika Antu Čačića budući da najvjerojatnije neće moći računati na Matea u preostalim kvalifikacijskim susretima - kod kuće s Finskom, na gostovanju u Ukrajini te u eventualnim dodatnim kvalifikacijama.

Kovačić se ozlijedio tijekom susreta s APOEL-om u Ligi prvaka (3:0). U dvadesetoj minuti dodao je loptu Marcelu te potom osjetio bol nakon čega je sjeo na travnjak. Ubrzo je u suzama napustio igru, a zamijenio ga je Toni Kroos.

Ovo je druga Kovačićeva ozljeda od početka sezone. Prije mjesec dana je 23-godišnji vezni igrač u utakmici Superkupa protiv Barcelone imao problema s bedrenim mišićem pa je zbog bolova propustio prvo prvenstveno kolo na gostovanju kod Deportiva u La Coruñi, a onda i prijateljsku utakmicu protiv talijanske Fiorentine u Madridu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije