Rukomet

Ljubitelji rukometa u Maglaju Izviđaču priredili proslavu

23.05.2016.
u 10:00

Rijedak je to slučaj, ali i najbolja potvrda što o uspjehu rukometaša Izviđača, novog prvaka, misle ljubitelji rukometa diljem BiH. Navijačka skupina zanimljivog imena “romantičari” iz Maglaja, te ljubitelji rukometa iz tog grada i okolice “skautima” su priredili nezaboravan ugođaj - proslavu naslova prvaka u Maglaju!

Počelo pljeskom...

Počelo je pljeskom na predstavljanju, a nastavilo se ovacijama, bakljadom i vatrometom nakon utakmice. Prije susreta, sve je već bilo poznato, Izviđač prvi, a Maglaj četvrti u Ligi za prvaka, tako da je naglasak kod domaćina stavljen na rukometnu ljepotu, dok je Zdenko Grbavac, trener Ljubušaka, pružio priliku svim igračima. Domaći su slavili 40:35, poluvrijeme 21:19. Strijelce Maglaja predvodio je Mehinagić s 11 pogodaka, Čičkušić je dao devet, a solidni su bili i vratari Hadžihasić sa šest obrana i Mutapčić s devet plus jedan pogodak. Kod Izviđača mladi Grbavac skupio je šest obrana plus sedmerac, dok je I. Ereš imao čak 13 uspješnih intervencija. Pogotke za “skaute” postigli su Jarak 8, D. Mandić, J. Grbavac i Čutura po 4, A. Grbavac i Šarac 3, S. Mandić, Grgić i Rodin po 2, Miličević, Pavlak i Hrstić po 1, dok se među strijelce nisu upisali samo J. Ereš i Marković.

Podjela priznanja

Nakon utakmice uslijedila je dodjela priznanja. Prijelazni pehar, pehar u trajno vlasništvo i zlatne medalje rukometašima Izviđača uručili su Enid Tahirović, predsjednik Rukometnog saveza BiH, i Amir Zahirović, povjerenik natjecanja. Zanimljivo, domaćin nije škrtario poslije slavlja, priredio je zajedničku večeru svim sudionicima rukometne priredbe u Maglaju. U drugoj utakmici zadnjeg kola Lige za prvaka Vogošća Poljine Hills - Borac m:tel 36:29, još jedan poraz i svakako razočaranje Banjolučana. Strijelce domaćih predvodio je Tarik Međić s 12, a kod Borca Ratko Nikolić sa 6 golova. Prema tome, konačni poredak Rukometnog prvenstva BiH za sezonu 2015./2016., odnosno Lige za prvaka je sljedeći: 1. Izviđač 12, 2. Vogošća 9, 3. Borac 7, 4. Maglaj 7 bodova.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije