NA OGLASNIKU

Livajin dres se prodaje za tisuće eura. Jedina alternativa je zamjena za Modrićev

Marko livaja
Ivo Cagalj/PIXSELL
05.10.2023.
u 07:38

Obzirom na popularnost koju Marko Livaja uživa u Splitu i među navijačima Hajduka, ne začuđuje da je upravo njegov dres najprodavaniji na fan shopu. Međutim, potpisani dres osvanuo je i na internet oglasima po nevjerojatnoj cijeni

Popularnost Marka Livaje u Splitu i među navijačima Hajduka uopće je neupitna. Miljenik Torcide i Poljuda samim svojim prisustvom privlači velik broj ljudi na brojna mjesta i događanja u Splitu te je više-manje konstantna tema razgovora i priča u javnosti. Ponekad po dobrome, ponekad po lošem, ali njegova uloga među bijelima je neosporna.

Stoga ne začuđuje da je njegov dres s brojem deset ujedno i daleko najprodavaniji na Hajdukovom fan shopu koji bilježi izvrsne brojke obzirom na nevjerojatan broj navijača koji svakodnevno stoje iza kluba. Međutim, dresovi se prodaju i na internetskim oglasnicima.

Jedan od tih oglasna nudio dres Marka Livaje za sitnu cijenu od 2500 eura. U opisu oglasa se navodi kako je riječ o potpisanom dresu iz prošle sezone. Navodi se i kako ima potvrdu autentičnosti, a opcija za zaobilaženje isplate ove visoke cijene jest zamjena za dres Luke Modrića. Jedan dres hrvatskog kapetana iz perioda u Tottenhamu stoji 3000 eura.

 

Livaja dres

Foto: Njuškalo.hr

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije