BORBA NA TOUMBI

Livaja za grčke medije komentirao nerede u Ateni, najavio i PAOK: 'Već smo pobijedili na teškom terenu'

Marko Livaja
Ivo Cagalj/PIXSELL
12.08.2023.
u 20:55

"Situacija je neizvjesna, 50-50, ali vjerujem da imamo šanse proći dalje", rekao je za grčke medije Marko Livaja koji je u mediteranskoj zemlji dobro poznato lice.

Na Poljudu su u prvom susretu trećega pretkola Konferencijske lige Hajduk i PAOK odigrali neriješeno, bez pogodaka. Uzvrat se igrat u Solunu, 17. kolovoza u 19:30. Hajduk će igrati na slavnoj Toumbi, stadionu poznatom po nevjerojatnoj atmosferi i fanatičnim navijačima.

Susret je komentirao i Marko Livaja, zvijezda Hajduka koja je prije povratka u Split više od četiri sezone igrao za AEK. Grcima je dobro ostao u sjećanju kako osvajač grčkog prvenstva i najbolji igrač natjecanja. U razgovoru za MetroSport najavio je uzvrat.

"Zaslužili smo zabiti gol, ali to je nogomet. Znali smo da je PAOK dobra momčad, čvrsta i organizirana, da će to pokazati i u atmosferi koju mi imamo ovdje, kao što ćemo i mi pokazati naše pravo lice u atmosferi na njihovom stadionu. Situacija je neizvjesna, 50-50, ali vjerujem da imamo šanse proći dalje", rekao je Livaja pa nastavio:

"Imamo mnogo igrača s iskustvom, koji su igrali u inozemstvu, koji poznaju atmosferu na europskim utakmicama. Najvažnije je obratiti pažnju na prvih dvadesetak minuta i onda će biti lakše. U svakom slučaju možemo igrati bolje nego na našem stadionu."

Osvrnuo se i na protivnika:: "Ove smo sezone već pobijedili na teškom terenu u Zagrebu, vjerujem da to možemo ponoviti. Poznajem nekoliko igrača PAOK-a, kad imam vremena pogledam i grčko prvenstvo, protiv nekih sam i igrao i znam da imaju iskustva, znaju pobjeđivati, ali imamo i mi iskusnu momčad. Ne želim spominjati konkretna imena, ali oni imaju jako dobrog trenera i jako dobru momčad", rekao je napadač bijelih.

Nije želio puno govoriti o događajima u Ateni. "Svi pričaju o onome što se dogodilo u Ateni, ali to sada ne želim komentirati. Jednostavno ću reći da je to jako loše za nogomet, jako loše općenito", kratko je kazao.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije