OTKRIO SVOJE MOTIVE

Lewis brutalno iskreno o guranju Lesnara na Stipe ili Cormiera

01.05.2018.
u 12:45

Lesnarov povratak sve je češća tema u borilačkim krugovima, a najviše ga se povezuje s izravnim napadom na titulu

Derricku Lewisu nedavno je ispunjena želja pa će se tako 7. srpnja na UFC 226 priredbi boriti s bivšim izazivačem Francisom Ngannouom. Pobjeda u tom meču pogurala bi ‘Crnu zvijer’ prema borbi za titulu, ali na taj bi meč svi UFC-ovi teškaši možda morali još malo pričekati ako se u oktogon odluči vratiti Brock Lesnar, piše Fight Site. 

Lesnarov povratak sve je češća tema u borilačkim krugovima, a najviše ga se povezuje s izravnim napadom na titulu, odnosno s borbom protiv uspješnijeg iz okršaja Stipe Miočića i Daniela Cormiera. 

Guranje bivšeg prvaka preko reda mnoge bi naljutilo, ali ne i Lewisa koji je dao jedan zanimljiv odgovor na tu temu.

“Mene vam zapravo uopće ne brine ta prokleta titula. Pričaju o povratku Lesnara i njegovom meču s boljim iz borbe ‘DC-ja’ i Stipe… To me nimalo ne ljuti jer nisam u ovome kako bih se borio za pojas, ja sam tu zbog novca”, iskreno će Lewis u razgovoru s MMA Junkie portalom. 

UFC-ovom teškašu borba s ‘Predatorom’ bit će 14. otkako je član najmoćnije MMA promocije. Svaki puta kada zakorači u kavez, Lewis je jedan od favorita za osvajanje bonusa i ima plan kako do istih doći.

Ipak, nešto će u svom pristupu izmijeniti za nadolazeći nastup…

“Znam da mogu osvajati bonuse. Kada se borim, pokušavam od toga napraviti tijesnu borbu, a onda se pred kraj trudim steći prednost i pojačati svoju izvedbu. Ali… znam da ću za meč s Francisom morati započeti snažno, bacati udarce i činiti sve što je potrebno za pobjedu”, najavio je Derrick.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije