Drugostupanjsko povjerenstvo

Leotar se žalio zbog nedobivanja licence, Savez donio konačnu odluku

23.05.2023.
u 18:43

Održano je Drugostupanjsko povjerenstvo za licenciranje klubova Nogometnog saveza BiH na kojoj se odlučivalo o žalbi Leotara.

Trebinjci su se žalili na odluku Prvostupanjskog povjerenstva koja im nije dodijelila licencu za učešće u Premijer ligi Bosne i Hercegovine iduće sezone.

Drugostupanjsko povjerenstvo je danas jednoglasno donijelo odluku da se usvaja žalba Leotara, te se timu daje licenca za natjcanje u Premijer ligi BiH iduće sezone.

- Na sjednici se odlučivalo po žalbi FK „Leotar“ Trebinje na odluku Drugostupanjskog povjerenstva za licenciranje klubova o odbijanju licence za učešće u natjecanju Premijer lige BiH za sezonu 2023/24., prenosi Avaz.

Drugostupanjsko povjerenstvo za licenciranje klubova je nakon pregleda dostavljene dokumentacije utvrdila da je FK „Leotar“ Trebinje dostavio potrebne dokaze, čime je ispunio uvjete iz Pravilnika o licenciranju klubova za učešće u natjecanju Premijer lige BiH. 

Nakon toga je Drugostupanjsko povjerenstvo za licenciranje klubova jednoglasno donijelo odluku da se usvaja žalba, odluka Drugostupanjskog povjerenstva se ukida i daje se licenca FK „Leotar“ Trebinje za natjecanje u Premijer ligi BiH u sezoni 2023/2024. Ova odluka je konačna - priopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije