novo iznenađenje

Leo Messi šokirao svijet novom tetovažom uoči velikog derbija!

Messi
Foto: STRINGER
1/3
09.11.2016.
u 12:19

Messi se priprema za najvažniju utakmicu u kvalifikacijama, onu kod Brazila u petak. Argentinac je na treningu otkrio novu tetovažu, drastičniju od svih koje je dosad napravio

Taman kad se svijet polako počeo privikavati na novog Messija, njegove tetovaže i izblajhanu kosu, Argentinac je napravio nešto drastičnije.

Nova tetovaža zasjenila je sve koje dosad napravio, piše 24sata.hr. 

Argentinac je donedavno bio poznat kao nogometaš koji ne pati za trendovima, no nešto se promijenilo i tetovaže su mu malo po malo počele prekrivati njegovo tijelo. 

- Izblajhana kosa i crvena brada? Zar je postao pjevač boy benda? Naš junak pretvorio se u Justina Biebera - rekao je nedavno Eric Cantona. 

Messi je reprezentativnoj pauzi i priprema se za veliki južnoamerički derbi kvalifikacija za SP protiv Brazila. Argentina 11. studenog gostuje kod Brazilaca u možda najvažnjoj utakmici kvalifikacija. Argentinci su na tek šestom mjestu koje znači da će SP 2018. godine gledati kod kuće, dok Brazilci vode na ljestvici. 

U Argentini se nadaju kako će ih Messi voditi do važne pobjede u Belo Horizonteu, a napadač Barcelone otkrio je novu tetovažu preko cijelog lista lijeve noge.

Gotovo kompletan dio ispod koljena Messi je tetovirao u crno, osim "desetke" kao zaštitnog znaka te ručica sina Thiaga koje je tetovirao ranije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?