novi travnik

Legende Dinama i Hajduka gostuju u Novom Travniku

gr
19.12.2016.
u 08:14

U Novom Travniku s etrenutno održava 33. malonogometni Božićni turnir. Na ovogodišnjem turniru sudjlovalo je 28 ekipa iz cijele Bosne i Hercegovine. 
Na turniru je ostalo još osam ekipa, a četvrtfinalne utakmice igraju se u utorak i srijedu. 
U utorak se od 18 sati u Gradskoj dvorani sastaju Dom projekt i Cimos, te Ecos Romari i Kneževo, dok će u srijedu snage odmjeriti Udruga nositelja ratnih odličja HVO HRHB Travnik i Mesnica Bimek iz Zenice, te Kristal II. pješačka bojna i Medenik. 
Nagradni fond iznosi 6000 KM, a pobjedniku će pripasti nagrada u iznosu od 4000KM. 

Dinamo i Hajduk dolaze na završnicu turnira 

Bogat revijalni program očekuje sve posjetitelje malonogometnog turnira. U utorak između dvije četvrtfinalne utakmice, točnije od 19 sati na parket dvorane u Novom Travniku istrčati će Veterani Dinama iz Zagreba. 
U Novi Travnik Dinamo dolazi u sljedećem sastavu: 
Vladimir Vasilj, Dalibor Poldrugač, Jasmin Agić, Edin Mujčin, Jerko Leko, Igor Cvitanović, Krešo Marušić, Mario Tuta, Nermin Šabić, Enes Mešanović, Milivoje Bračun, Fabijan Komljenović i Alen Peternac. 
Dan poslije Dinama u srijedu 21.prosinca od 19 sati u Novom Travniku dolaze Veterani Hajduka iz Splita. 
Za "bile veterane" nastupit će legende poput Tonči Gabrić
Ivica Šurjak, Nenad Pralija, Goran Brailo, Ivica Mornar ,Vilson Đoni, Nikica Ćurkov ,Igor Musa, Stjepan Andrijašević, Vlatko Đolonga i Ivan Buljan. 

Udruga PRONT spremna za spektakl 

Protivnik ekipama Dinama i Hajduka biti će Udruga PRONT iz Novom Travnika. Martin Banović, Ivica Barnjak ,Dr. Velimir Valjan, Dr. Drago Džambas, Ratko Barnjak, Marko Milanović, Ivan Anić, Nikola Franjić ,Josip Marijanović, Marinko Bavrka, Markos Sučić, Kruno Cvitanović, Don Ante Ledić, te veleposlanik RH Ivan Delvechio.
Izbornik ekipe PRONT-a bit će proslavljeni nogometaš Anto Anić.
Organizator turnira i predsjednik Udruge PRONT Ivica Džambas ima tajno oružje u rukama i najavljuje dva iznenađenja u sastavu, a poručuje kako se radi o proslavljenim reprezentativcima BiH. "O imenima ne želim izlaziti u javnost osim što poručujem ekipi Dinama i Hajduka da se spreme što je bolje moguće, jer im na našem terenu neće biti lako, jer je publika na našoj strani",  poručuje Džambas.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije