Nahvalio Hrvatsku

Legendarni Eric Cantona: Kad Modrić ne igra, Real ne valja

'cantona_nnn_250913_max'
Foto: ''
02.06.2015.
u 09:32

"Ima sjajan pregled igre i tehniku, dobar je s loptom i u obrani. Real bez njega nije ista momčad", rekao je legendarni Eric Cantona o hrvatskom veznjaku Reala

Legendarni igrač Manchester Uniteda Eric Cantona trenutno provodi svoje vrijeme u Hrvatskoj, točnije u Šibeniku u kojem snima film 'Anka' Dejana Aćimovića.

King Eric bacio se u glumačke vode nakon nogometne karijere, ali bez najpopularnije igre na svijetu ne može ni kad glumi.

"Fantastično je to što Hrvatska sa 4,5 milijuna ljudi, a to je pola Pariza, ostvaruje takve uspjehe u sportu. Francuzi to ne mogu", rekao je Eric Cantona u razgovoru za HTV otkrivši da mu se kao igrač sviđao Zvonimir Boban, ali i: "Luka Modrić. Kad on igra Real je dobar, kad ne igra, Real ne valja. Najvažniji im je igrač, on je Realu što su Guardiola i Xavi bili Barceloni. Ima sjajan pregled igre i tehniku, dobar je s loptom i u obrani. Real bez njega nije ista momčad."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?