Aktualni prvak BiH

Lasić: Nadam se kako ćemo osvojiti novi naslov i napraviti iskorak

30.12.2017.
u 07:00

Prigodnim božićnim domjenkom u klupskim prostorijama HŠK Zrinjski je obilježio uspješno razdoblje. Mostarski klub u dobrom je raspoloženju obilježio kraj uspješne 2017. godine, u kojoj je obranio novi naslov prvaka, a u 2018. želi treći naslov u nizu. Brojni prijatelji kluba, članovi Uprave, pojedini nogometaši, struka i brojni drugi kojima je Zrinjski u srcu, natiskali su se u klupske prostorije. Bila je to dobra prilika za pravljenje rezimea svega što je učinjeno u 2017. godini. U ime Uprave kluba obratio se kluspki predsjednik Denis Lasić.

- Dragi prijatelji HŠK Zrinjski, drago mi je što se danas mogu obratiti svima vama u ime Upravnog odbora kluba. Kao što je poznato, HŠK Zrinjski je, zahvaljujući svima vama, svima kojima je Zrinjski aktualni prvaka države, ako Bog da i idući prvak. Uvjeren sam kako ćemo, uz maksimalan angažman prijatelja kluba, navijača, Uprave, sponzora, u najmanju ruku ponoviti uspjeh iz ove godine. Neću kazati ništa novo ako kažem kako je Zrinjski mnogima trn u oku, sve će vam neki oprostiti osim uspjeha. Uvijek ponosno govorim da je Zrinjski uvjerljivo najuspješniji klub u BiH, Zrinjski je ponos Mostara i cijele regije. Nadam se kako ćemo svake godine napraviti novi iskorak u svakom pogledu. Ne bojim se za budućnost Zrinjskog. Svima vama i vašim obiteljima želim sretne blagdane i uspješnu novu godinu - kazao je Denis Lasić.

Zrinjski je danas sinonim za nogometni uspjeh u Bosni i Hercegovini. U 2018. godini su postavljene iste ambicije. Zadržavanje primata u bh. nogometu neće biti lako ostvariti, ali ovaj klub ima kapacitet za takvo nešto.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?