judo

Larisa Cerić osvojla srebro na Grand Prix turniru u Antalyji

Larisa Cerić
11.04.2017.
u 15:42

Najbolja bh. judašica Larisa Cerić osvojila je srebrenu medalju na Grand Prix turniru u Antalyji.

 U kategoriji više od 78 kg Cerić je na startu turnira bila slobodna, u 2. kolu je pobijedila Sun Pei Yu iz kineskog Tajpeha, a u 3. kolu bila je bolja od Litvanke Sante Pakenyte. 

U meču za zlatnu medalju 25-godišnja Travničanka, članica Judo kluba Nippon iz Sarajeva, poražena je od aktualne europske prvakinje, domaće natjecateljice Kayre Sayit.

Na današnjoj pres-konferenciji Cerić je kazala da je izuzetno zadovoljna nastupima u ovoj sezoni.

- Nadam se da ću nastaviti kontinuitet dobrih rezultata. Moja forma je u usponu. Sljedeći tjedan očekuje me nastup na europskom prvenstvu u Poljskoj. Spremna sam i očekujem dobar rezultat. Želim medalju, ali to neće ovisiti samo od mene - kazala je Cerić.

Izbornik reprezentacije BiH Branislav Crnogorac izjavio je da su naši natjecatelji sjajno otvorili ovu sezonu i da je ovo još jedan u nizu velikih uspjeha.

Najbolje bh. judiste od 18. do 23. travnja očekuje nastup na EP-u u Varšavi, a boje naše zemlje će pored Larise Cerić, braniti Aleksandra Samardžić u kategoriji do 70 kg, Petar Zadro (do 66 kg) i Harun Sadiković (više od 100 kg).

U ovom mjesecu bh. judiste očekuje još jedan međunarodni nastup na europskom kupu, koji će 29. i 30. travnja biti održan u Sarajevu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?