PAO NA DNO

Kruži šokantna vijest da je Dani Alves počinio samoubojstvo u zatvoru. Brzo su reagirali odvjetnici

Dani Alves
POOL/REUTERS
10.03.2024.
u 19:38

Nije dugo trebalo da se uzburkaju duhovi u javnosti, mnogi su se pitali da li je stvarno moguće da Alves više nije živ...

Jučer su iz Brazila prostrujile navodne informacije da je legendarni brazilski nogometaš Dani Alves izvršio samoubojstvo, a te vijesti su se munjevito proširile društvenim mrežama. Nije dugo trebalo da se uzburkaju duhovi u javnosti, mnogi su se pitali da li je stvarno moguće da Alves više nije živ...

Zbog cijelog kaosa reagirao je Danijev PR tim, zajedno s odvjetnicima, te su demantirali takve navode i potvrdili da je slavni Brazilac živ, odnosno da se radi o običnim tračevima.

Jedan od najtrofejnijih nogometaša u povijesti, koji je u fantastičnoj karijeri osvojio 43 trofeja s najvećim europskim klubovima (Sevilla, Barcelona, Juventus, PSG) i dvaput s Brazilom bio osvajač Copa Americe, osuđen je prošlog mjeseca na četiri i pol godine zatvora jer je 30. prosinca 2022. godine u VIP dijelu noćnog kluba u Barceloni silovao 23-godišnjakinju.

Djevojku je odveo u WC, u jedini dio noćnog kluba koji nije pokriven kamerama, navodno je prvo tražio oralni seks, a nakon što je ona odbila, silovao ju je. Tužiteljstvo je tražilo od devet do maksimalnih 12 godina zatvora, ali osuđen je na četiri i pol godine kazne. Alvesovi odvjetnici najavili su tužbu što znači da slučaj nije zaključen, no Brazilac i dalje ostaje iza rešetaka.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije