SVI IH ŽELE

Krenula utrka za vatrenima: Mourinho nudi 100 milijuna za sjajni hrvatski dvojac

Igor Kralj/Pixsell
17.07.2018.
u 14:43

Trener Manchester Uniteda spreman je platiti 92 milijuna funti (104 milijuna eura) za hrvatski dvojac, prenose engleski medije. Navodi se da je cijena Perišića 54 milijuna, a Rebića 50.

Hrvatski su reprezentativci odličnim igrama na Svjetskom prvenstvu privukli pozornost nogometnog tržišta. Tako se za Ivana Perišića i Antu Rebića zainteresirao slavni Jose Mourinho. 

Trener Manchester Uniteda spreman je platiti 92 milijuna funti (104 milijuna eura) za hrvatski dvojac, prenose engleski mediji. Navodi se da je cijena Perišića 54 milijuna, a Rebića 50.

Mourinho je prošlog ljeta pokušavao dovesti Perišića, slao je i ponude u Inter, ali na kraju nije bilo ništa od transfera.

Rebić je otkriće ovog SP-a, a njemački mediji navode da će ga Eintracht iz Frankfurta jako teško zadržati jer postoji interes brojnih klubova.

Inače, Perišić je u Rusiji zabio tri gola, Islandu, Engleskoj i Francuskoj u finalu, dok je Rebić bio strijelac protiv Argentine.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije