Utakmica sa Sevillom

Kovačića neće biti ni na klupi! Kažnjava li ga Zidane?

Mateo Kovacic
20.03.2016.
u 10:38

Otkako je stigao u Real, kod Beniteza i Zidanea prvi je ovo put da je Mateo izvan kadra, da neće biti ni na klupi, osim kad je bio suspendiran zbog crvenog kartona

Zinedine Zidane na konferenciji za medije najavljujući utakmicu protiv Seville hrabrio je Benzemu, govorio o Wolfsburgu, odbijao komentirati sudar Barcelone i Atletica..., a onda koji sat kasnije objavljena je momčad za nedjeljni sudar sa Sevillom. I u njoj nema Matea Kovačića!

Kartone Mateo nema, a nitko iz kluba nije objavio da je ozlijeđen. Vrlo neobično. I zabrinjavajuće, piše Goal.

Naime, ili je Zizou opalio Kovi neke sankcije, možda zbog toga što je skrivio gol u prošloj utakmici, a valjda nije neki teži, 'fernandesovski' prekršaj. A ništa manje nije zabrinjavajuće ako je razlog taj da je Kova - prekobrojan.

Otkako je stigao u Real, kod Beniteza i Zidanea prvi je ovo put da je Mateo izvan kadra, da neće biti ni na klupi, osim kad je bio suspendiran zbog crvenog kartona i propustio sudar s Deportivom.

Osam puta nije igrao (PSG, Celta, Las Palmas, Sevilla, Barcelona, Betis, Espanyol i Atletico), ali u svim je tim susretima bio na klupi.

Naime, od veznih igrača u momčadi za Sevillu su Kroos, James, Bale, Casemiro, Modrić i Isco, a od napadača Ronaldo, Benzema, Lucas Vazquez i Jese. Dakle, prilično kompletan kadar.

Znači li to osjetno manje minuta za Matea do kraja sezone? A bliži se Euro ...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije